mandag 23. desember 2013

Sarah Bernhard

250 gr. mandler
260 gr. melis
3 (4) eggehviter

Smørkrem: 
90 gr. smør
120 gr. melis
1,5 ts. vaniljesukker
2 eggeplommer
1,5 ss kakao

Glasur
6 ss. delfiafett
200 gr. mørk kokesjololade



Skåld mandlene og mal de. Bland mandelmassen sammen med melisen. Tilsett stivpiskede eggehviter og rør forsiktig røren sammen.

Sett små topper på ett brett med to spiseskjeer, ca 25-30 stk. Stek de på 175 gr. i ca 15 min. Avkjøles.

Bland alle ingrediensene til smørkremen i en bolle og pisk det godt sammen. Legg litt av fyllet over vær liten mandelmarengskake. Avkjøles.

Smelt kokesjokoladen og matfettet, Dypp en og en kake i sjokoladeglasuren slik at smørkremen blir dekket. Sett kakene på kaldt sted til avkjøling.

Oppbevares kaldt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar