søndag 8. desember 2013

Krumkaker, ekstra sprø og tynne

2 egg
125 gr. sukker
125 gr. smør
125 gr. hvetemel
125 gr. potetmel
1/4 dl. konjakk
ca. 1 dl vann


Fremgangsmåte: 
Pisk egg og sukker til eggedosis, smelt smøret og avkjøl noe. Bland smøret i eggedosisen. Sikt i hetemel og potetmel. Rør i konjakk og deretter vann. La røren stå og svelle i kjøleskapet i 30 minutter. 

Stek tynne, gyldne krumkaker i krumkakejern. Hvis røren tykner, tilsett litt mer vann. Rull kakene til kremmerhus eller lag skåler. Avkjøles på rist og oppbevares i tett boks. 


Mengde ca. 40 stk. 


Oppskriften hentet fra: Det søte liv, Krumkaker (ekstra sprø og tynne)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar