Dessert i hjemmelagde sjokoladeskåler
Jeg ble inspirert av God morgen Norge på Tv2 påsken 2013.
Her ser dere hvordan jeg laget sjokoladeskåler, med sjokolademousse med kremdott og bringebærsaus.
Sjokolademousse
5 stk eggeplommer
50 g sukker
50 g fløte
Kokes til tykk krem under omrøring, siles gjennom en fin sil.
150 g av din favorittsjokolade, smeltes og røres inn i den silte eggemassen.
1 box fløte pisket til bløt krem
Vendes inn tilslutt.
Kremen fylles i glass eller sjokoladeskall etter eget ønske.
Legg på appelsinfilter og raust med sirup oppå sjokoladen. Dryss på nøtter og pyntes med kvikklunsj og grillede marshmallows
Sjokoladeballonger
6 stk vannballonger blåst opp og knytt.
200 g mørk sjokolade smeltet til 32C.
Dypp ballongene i sjokoladen og avkjøles på plast. Er det varmt har de godt av en tur inn i kjøleskapet.
Stikk hull på ballongene å ta ut restene.
Skallene er nå klar til bruk.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar