Bunn:
190 gr. margarin
190 gr. sukker
6 eggeplommer
5 ss. melk
190 gr. hvetemel
3 ss. bakepulver
1,5 ts. vaniljesukker
- Skill eggene
- rør sukker og margarin hvitt
- rør inn eggeplommer og melk
- Sikt inn hvetemel, bakepulver og vaniljesukker
- "Elt" deigen sammen
- Fordel røren utover ett brett kledd med bakepapir
Marengs:
6 eggehviter
225 gr. sukker
225 gr. hakkede mandler eller en pose med mandelflak
- Pisk eggehvitene og sukker til stiv marengs
- Bre den over kakerøren
- Dryss over mandler7mandelflak
Temp 160* C
Tid: ca 40 min, til marengsen er gyllen
Avkjøl kaken.
Fyll
1 pose med vaniljekrem med koking (bruk kun 3 dl melk) Følg bruksanvisninen på posen.
3 dl. pisket kremfløte, som røres sammen med den avkjølte vaniljekremen.
Del kaken på midten i to like store deler. Legg den ene delen på et fat. Ha kremblandingen over bunnen. Legg så den andre delen over.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar