3 eggeplommer
2 dl. sukker
2 dl. sukker
1 pk. philadelphiaost naturell
3 dl. kremfløte
3 dl. kremfløte
1 ts. vaniljesukker
10 stk. digistivekjeks
og litt smeltet smør
Knus kjeksen og bland i litt smeltet smør. Legg kjeksen som en bunn i formen.
Pisk eggplommene og sukker til eggedosis. Tilsett philadelphiaosten og pisk godt sammen.
Ha krem og vaniljesukker i en ny bolle og pisk til luftig krem.
Bland alt sammen og rør det forsiktig men godt sammen.
Hell røren over kjeksbunnen, settes i fryseren minst 2 timer før servering.
Ha krem og vaniljesukker i en ny bolle og pisk til luftig krem.
Bland alt sammen og rør det forsiktig men godt sammen.
Hell røren over kjeksbunnen, settes i fryseren minst 2 timer før servering.
Hilde A
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar