Link til melange sin side finner du her :)
https://www.mills.no/oppskrift/melange/saftige-horn
- 500 gram siktet hvetemel
- 1 pose tørrgjær (12 gram)
- 1 ss sukker
- 1 ts salt
- 2.5 dl melk
- 1 stk egg (i deigen)
- 75 gram Melange
- 1 stk egg (til pensling)
- 2 ss valmuefrø
Slik gjør du
Deig:
- Bland sammen hvetemel, tørrgjær, sukker og salt i en bolle til kjøkkenmaskinen. Tilsett melk og egg, og elt deigen med eltekrok i 10 minutter.
- Ha i kald Melange i terninger og elt videre i 10 minutter til.
- Dekk til bollen med plast og la deigen heve på et lunt sted i 1 time.
Utbaking:
- Dryss litt hvetemel over kjøkkenbenken og kjevle ut deigen til en sirkel.
- Del opp deigen som en pizza i 8 stykker med en pizzaskjærer eller skarp kniv. Rull hvert stykke fra ytterkanten og innover mot midten.
- Legg hornet på et bakepapir med den tynne enden så vidt under hornet slik at det ikke hever seg og stikker opp under steking.
- Dekk til med et kjøkkenhåndkle og la hornene heve i 30 minutter.
- Varm opp ovnen til 200 grader.
- Pensle hornene med et vispet egg og dryss over valmuefrø.
- Stek hornene på midterste rille i 10 til 12 minutter, avhengig av ovnen din. Hornene skal være gylne på toppen når de er ferdige.
- Tips! Hornene kan gjerne fylles med noe godt som ost, skinke, salami, chorizopølse med mer.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar