torsdag 3. desember 2015

Franz Josefs konfektkake


6 eggehviter
400 gr. sukker
pisk eggene og ha i litt etter litt sukker

200 gr malte mandler og 200 gr. strøkavring ELLER 400 gr, malte mandler
Blandes i eggehvitene.

Has i en langpanne 35x40 cm, 
stekes på 170 gr. 
20 minutt midt i ovnen. 

Fyllet: 
300 gr. melis
300 gr. meierismør (romtemperatur)
2 ss vaniljesukker
6 eggeplommer
3 ss. kakao

Røres sammen og settes kaldt

Glasur: 
2 pl. dronningsjokolade
50 gr. kokosfett (delfiafett)

Smeltes og avkjøles

Ønsker dere å lage små kaker, stikkes de ut med et lite glass - ha på fyll og dyppes forskitig i sjokoladeglasuren etterpå. 

Kan også smøre fyllet på bunnen og sjokoladeglasuren oppå, Deles i firkanter. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar