tirsdag 24. november 2015

Kyllingsuppe

 Rå kyllinglår
1 pk. Stangselleri
1 stk gulrot
1 stk purre
1 stk løk
1 ss olivenolje
1,5 liter hønsebuljong

Legg kyllinglårene i en kasserolle og hell på buljong. Kok opp og la det trekke under lokk til kyllinglårene er gjennomkokte, ca 40 min.

Ta opp kyllinglårene, fjern skinnet og plukk kjøttet fra beinet. Del kjøttet i passe biter. Vask og skjær santselleri, gulrot, løk og purre i tynne skiver. Ha kylling og grønnsaker i kokekraften og kok opp. Kok til grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper og server med noen dråper god olivenolje på toppen.

Oppskriften er hentet fra Rema 1000 sine sider, her er link.

https://www.rema.no/oppskrifter/kyllingsuppe/REC-68839 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar