onsdag 18. februar 2015

Fiskegryte med høstens grønnsaker


Fiskegryte med høstens grønnsaker

400 gr. torsk
1 vårløk
2 stk gulrot
2 skiver kålrot

4 stk pototer
2 dl vann
1 ss hvetemel
2 dl melk
0,5 terning fiskebuljong
1 ts salt
0,5 ts pepper

3 ss. creme fraiche

  • skjær torskefileten i terninger
  • skjær vårløk gulrot, kålrot og potet i terninger
  • ha vann i en kasserolle sammen med grønnsakene og kok i ca 10 min. 
  • lag en jevning av hvetemel og melk rør det inn i gryten og kok opp. 
  • smak til med salt og pepper og eventuelt pulver av en fiskebuljong
  • ha fisken i gryten og la den trekke til den er kokt. 
  • rør inn creme fraiche forsiktig inn i gryten

    Serveres med en eller annen type brød. 


    Her er link til siden hvor jeg fant oppskriften: 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar